FORUM TOTAL SURROUND

3D-PRESENTATIE VAN HET GRONINGER FORUM

Met de rijkelijk aanwezige techniek in ForumImages werd afgelopen zaterdag een wandeling door het gebouw, geplande opening 2016, verbeeld op 3 wanden.

Martinitoren in brand (1577)

“Geen gemakkelijke opgave: het uitgesproken bijzondere en ambitieuze Forumgebouw is pas net helemaal uitontworpen. Toch gaan we het proberen. Kom dus naar ForumImages en maak een reis van kelder naar dak terwijl de meeste uitgesproken momenten uit de Groninger geschiedenis aan je voorbijgaan. Gebeurtenissen die de gemoederen hevig beroerden of waarvoor heel Groningen uitliep. Zaken die het aanzicht van de stad voorgoed veranderden, de provincie op zijn kop zetten of de nationale pers haalden. Over de roltrappen vliegen we door het hart van het gebouw, en genieten ondertussen van het echte en het historische uitzicht over de binnenstad. Ondertussen passeren we verschillende plaatsen in het gebouw waar je een glimp opvangt van de mogelijke activiteiten en presentaties die je ook in het Forum kunt tegenkomen.” (ForumImages)

zicht op de Martinitoren


Over klaasamulder

kunst & cultuur
Dit bericht werd geplaatst in architectuur, groningen en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s