LantarenVenster

Muziek en film op Kop van Zuid in Rotterdam

In oktober 2010 opende LantarenVenster met film en muziek haar deuren op de nieuwe locatie op de Kop van Zuid in Rotterdam. Een gebouw aan de Otto Reuchlinweg 996 op de Wilhelminapier, mooi gelegen aan de Rijnhaven, tegenover Las Palmas en naast de Montevideo. Aan de voet van de hoogste woontoren van Nederland: New Orleans (154 meter). Tussen de klassieke havenpanden en de moderne hoogbouw, in de haven naast de schepen. Typisch Rotterdams.

kassa

kantoren

filmcabine

concertzaal

terras aan het water

Over klaasamulder

kunst & cultuur
Dit bericht werd geplaatst in architectuur, foto, Geen categorie, kunst, muziek, theater en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op LantarenVenster

  1. Bij mooi weer is her goed toeven daar, met een lekkere versnapering op het terras. Ik hoop dat de Lantaren/het Venster, wat de programmering betreft, niet ‘uit zijn voegen groeit’, of al is gegroeid. Vaak eisen deze nieuwe nieuwe ruimtes met grotere zalen ook een andere programmering, waarbij ze een breder publiek moeten bedienen.
    Op de oude lokatie, in de Gouvernestraat, was ik vroeger kind aan huis. Programmatisch was toen letterlijk alles mogelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s